Fotosoutěž domácích mazlíčků opět začíná! Zúčastněte se a vyhrajte hodnotné ceny.

Fotosoutěž domácích mazlíčků opět začíná! Zúčastněte se a vyhrajte hodnotné ceny.

Stejně jako v uplynulých letech, i letos se opět rozjíždí oblíbená fotosoutěž psů, koček a ostatních domácích mazlíčků o nejhezčí fotku s názvem Mazlíček roku.

Co udělat pro to, abyste mohli soutěžit?

Není to nic složitého. Chcete-li se do fotosoutěže zapojit, stačí, když se zaregistrujete pomocí „Mazlík profilu“, anebo za pomoci vašeho účtu na Facebooku. Vyberte nejpovedenější fotku vašeho mazlíčka a vložte ji na webové stránky www.mazlicekroku.cz. Pak už nic nebrání tomu, abyste soutěžili o hodnotné ceny.

Podporujte své zvířátko ze všech sil

Autor obrázku: Mike Spasoff

K tomu, abyste v soutěži získali co nejvíce hlasů pro svého psa, kočku či jiné zvířátko a výhra byla vaše, si můžete pomoci dalšími zábavnými způsoby, které soutěž nabízí. Jedním z nich je Kolo štěstí. Zkusíte-li jej, může vám přinést až 50 hlasů navíc v jedné hře. Založíte-li si PREMIUM účet, své šance mnohonásobně zvýšíte. Získáte možnost “pokoušet“  Štěstěnu každé 4 hodin a nebudete muset čekat na další hru 8 hodin, jako ostatní.

Pomoci k výhře Vám samozřejmě může i někdo z přátel. Stačí, když kliknete na tlačítko „Doporučit příteli“. Po registraci vašeho přítele obdržíte pro vašeho miláčka 5 hlasů navíc.

Další varianta, jak se obohatit o hlasy je absolvovat Souboj mazlíčků. Jde o porovnávání fotografií mazlíčků jednotlivých soutěžících. Hlasy přichází v momentě, kdy je překonána určitá hranice rozhodnutí (kliknutí) v Souboji mazlíčků.

Co můžete vyhrát?

Výhry v této fotosoutěži jsou lákavé jak pro zvířátka, tak pro jejich majitele. No posuďte sami.

Ve hře je:

  • luxusní tablet Lenovo
  • moderní fotoaparát Cannon
  • chytrý telefon Samsung
  • výkonný MP3 přehrávač Yarvik
  • nespočet pamlsků pro domácího mazlíčka
  • originální trička Mazlíček roku
  • krásné diplomy

Zapojte se do soutěže také, užijte si skvělou zábavu s celou rodinou a zanedlouho se můžete radovat s některé z lákavých cen.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *