Hledáte nového čtyřnohého kamaráda, nebo se vám narodila štěňátka, a vy je chcete prodat? Využijte ověřenou inzerci psů.

Hledáte nového čtyřnohého kamaráda, nebo se vám narodila štěňátka, a vy je chcete prodat? Využijte ověřenou inzerci psů.

Autor obrázku: John McStravick
Autor obrázku: John McStravick

Každý občas rád využije služeb inzerce psů. Ať už jste se rozhodli překvapit prarodiče novým pejskem, o kterém už dlouho mluví, nebo chcete do dobrých rukou věnovat či prodat štěňata, která se vám na jaře narodila, inzerce psů vám zajisté usnadní práci.

Je důležité vybrat správný web nabízející prodej psů i prodej štěňat. Ideálně najít takový, který navštěvuje spousta milovníků čtyřnohých mazlíčků a vy tak rychle seženete, nebo prodáte, co potřebujete.

Právě takovým je web www.pejskar.cz, který je specializován na psí inzerci a celkový chov psů. Díky velké návštěvnosti čtenářů a zájemců o inzerci psů je odezva velmi dobrá. Přesvědčte se sami a poptejte zde nebo prodejte vaše štěňata na prodej.

Jak funguje inzerce na webu pejskar.cz?

Můžete si vybrat, jestli chcete vložit inzerát, v němž budou zveřejněni psi na prodej bez registrace, nebo s registrací. Registrace není povinná, má však spoustu výhod! Poté, co inzerát vložíte je zobrazován po dobu dvou měsíců, následně je z webových stránek odstraněn. Nemůže se vám tak stát, že vám po roce bude volat zájemce o psy, kteří jsou již dávno prodaní.

Výhody registrace:

  • Pomůže vám při dlouhodobější inzerci
  • Je velmi přínosná pro chovatelské stanice
  • Umožní propojení na chovatelskou stanici, máte-li ji
  • Přehled všech inzerátů ve vašem profilu
  • Mnohem levnější topování, než nergistrovaní uživatelé
  • Podávání inzerce je pro registrované i neregistrované zcela zdarma!

Proč topovat své inzeráty?

Prostřednictvím SMS nebo zakoupením kreditu můžete inzerát topovat, neboli posunout ho na lepší příčku při vyhledávání prodeje psů kupujícími. Topování efektivitu vaší inzerce znásobí až 4x!

Jak vyhledat inzerát?

Pokud chcete psa koupit, pomůže vám kvalitní filtrace. Rychle a snadno najdete nabídku psů, kteří vás zajímají. Postačí, když zvolíte typ inzerátu, kraj, plemeno, text pro upřesnění a inzeráty si vyfiltrujete.

Pejsek přímo z chovatelské stanice

Na tomto webu se mohou prezentovat i jednotlivé chovatelské stanice. Najdete zde i spoustu užitečných rad, návodů, článků, také řebříček nejoblíbenějších psů, články k aktuálnímu dění…

Navštivte www.pejskar.cz a poznejte internetové stránky, na které se denně vrací nespočet stálých a spokojených čtenářů i inzerentů.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *