Objevily se u vašeho domácího mazlíčka blechy či klíště? Vyzrajte na ně rychle a účelně.

Objevily se u vašeho domácího mazlíčka blechy či klíště? Vyzrajte na ně rychle a účelně.

20160513180939S příchodem teplých měsíců se bohužel objevují u našich pejsků, koček i jiných zvířat klíšťata a blechy. Kdybychom je chtěli úplně ochránit, nesměli bychom je na zahradu, do praku či na procházku vůbec brát. Co však použít, jestliže už se tito nepříjemní paraziti objevili? Pomůže vám např. přípravek Bioveta. Jde o kvalitní antiparazitikum od české společnosti, která se specializuje na veterinární přípravky, kosmetické přípravky, produkty pro zoohygienické ošetření a již zmiňovaná antiparazitika.

Cenová dostupnost a vysoká účinnost

K domácím mazlíčkům nedomyslitelně patří nejen kvalitní krmivo, ale také potřeba starat se o jejich zdraví. Právě klíšťata, blechy a další parazité jim dovedou pořádně znepříjemnit život. Abyste předešli komplikacím a váš miláček byl zdravý, věnujte výběru přípravků dostatečnou péči.

K dalším přípravkům, které vaše zvířátko zbaví parazitů, patří Biokill. Jedná se o insekticidní sprej, který odstraní parazity i hmyz dlouhodobě. Zlikviduje blechy, ale i komáry, šváby, rusy nebo mouchy. Použít jej můžete i na psí pelíšky a boudy, koberce či čalounění. Nezanechává fleky, nezapáchá, po užití nepoznáte žádné stopy, přesto účinkuje. Nutné je dodat, že pro kočky je tento přípravek toxický, proto je od něj držte mimo dosah.

Dalším preparátem, po kterém můžete sáhnout, je Frontline. Hodí se jak pro psy, tak pro kočky. Má jak preventivní účinky, tak je vhodné jej použít v případě, že vašeho mazlíčka již blechy postihly. Aplikuje se jednoduše na srst, nejlépe mezi lopatky. Přípravek zamezí vývoj vajíček i larev parazitů a váš domácí mazlíček bude plně chráněn.

Na webových stránkách PetHome.cz najdete přípravky proti parazitům za nejnižší ceny. Přesvědčte se sami v recenzích o spokojenosti těch, kteří si je koupili před vámi a pomozte vašim domácím mazlíčkům co nejdříve. Paraziti je mohou velmi poškodit.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *