Jste vyznavači koní a všeho, co k nim patří? V kvalitním a vybaveném e-shopu Zooprodukt.com najdete vše potřebné!

Jste vyznavači koní a všeho, co k nim patří? V kvalitním a vybaveném e-shopu Zooprodukt.com najdete vše potřebné!

Všichni, kdo jsou majiteli koní, věnují se jízdě na koních, nebo jejichž děti navštěvují ve volných chvílích jezdecký klub, vědí, jak důležitá je kvalitní a padnoucí výstroj. Nejen pro jezdce, ale i pro samotného koně. A protože nejde o levné vybavení, měli bychom jeho výběr pečlivě zvažovat. Ideální je, najdete-li prodejce, o kterém víte, že nabízí jen kvalitní a prověřené výrobky.

Právě takovým je internetový obchod Zooporudkt.com. V jeho nabídce nechybí zboží od kvalitních výrobců Tattini, Kyron a dalších.

Vyberte si z vybavení všeho druhu

V e-shopu www.zooprodukt.com najdete vše hezky přehledně “pod jednou střechou“. Ať už hledáte kompletní jezdecké vybavení pro koně, sedla, otěže, kvalitní a pevné postroje, třmeny, vodítka, skokový materiál, vybavení stáje, kosmetiku a přípravky k léčbě koní, krmiva, oblečení od klobouků, košil, kalhoty, bot, přes lasa, ostruhy až po prstýnky a jiné, to vše zde na vás čeká. I z různých stylů si vyberete – jedinečný a oblíbený western nebo elegantní anglické ježdění.

Využít můžete vyhledávání podle kategorií, novinek, nebo díky filtraci seřadit zboží v dané kategorii od nejlevnější po nejdražší.

Vše pro vaši spokojenost

Pokud potřebujete koupit dražší vybavení, k dispozici je vám splátkový prodej, který zprostředkovává společnost ESSOX a zboží jednoduše uhradit během několika měsíců.

Bez povšimnutí nenechte ani kategorii Slevy-výprodeje, díky které můžete ušetřit značnou část původní ceny.

Prodejnu můžete navštívit i osobně. Najdete ji v Týništi nad Orlicí na adrese Mostecká 24. Informovat na více podrobností se můžete i e-mailem Info@zooprodukt.cz, telefonicky na tel. č. 494 535 425 nebo 774 413 810.

Objednáte-li si zboží za více než 2000 Kč, získáte poštovné zdarma!

Vydejte se i vy do prodejny Jezdecké potřeby Týniště nad Orlicí, nebo navštivte webové stránky www.zooprodukt.com a vyberte si vše potřebné pro koně, stáje nebo vás a vaše děti.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *