Pořiďte vašemu pejskovi pohodlný a kvalitní pelíšek. Bude vám vděčný!

Pořiďte vašemu pejskovi pohodlný a kvalitní pelíšek. Bude vám vděčný!

Každý majitel pejska ví, jak důležitý je pro něj jeho pelíšek. Pes v něm má pohodlí, soukromí, útočiště před dětmi či návštěvami a v každé domácnosti musí platit pravidlo, že jde o místo, které je skutečně jen psího mazlíčka a lidé jsou povinni to respektovat.

Druhy psích pelíšků

Navštívíte-li některý z e-shopů s chovatelskými potřebami, zjistíte, že pelechy jsou vyráběny v mnoha provedeních.

Kupříkladu v obchodě mujmazlik.cz najdete komfortní pelíšky pro malé i velké pejsky, v měkounkém i tvrdším provedení, protože každý chlupáček má rád něco jiného, ale také různé barevné, materiálové a designové provedení.

Pokud kupujete nový pelech, abyste nahradili starý, který už to značně potřebuje, nenuťte vašemu psovi nic nového, nechte mu styl, který má rád. Máte-li vyzkoušeno, že rád leží na tvrdém, nesnažte se ho předělat a kupovat měkké provedení. Stejně to platí i naopak.

Máte-li pejska nového a nevíte, jaký má “vkus“, řiďte se intuicí a sledujte, kde se rád uvelebí. Na měkkém, nebo tvrdším podkladě? Podle toho vyberte.

Pelechy, které vydrží mnohé

Nemocní, staří nebo naopak maličcí pejsci mívají častěji různé nehody. Pro ně je dobré pořídit extra odolný pelíšek. V podstatě tím ulehčíte celou situaci pejskovi i sobě. Díky tomu, že nabízí velmi příjemný a hebký povrch semiše, ale zároveň i odolný a lehce udržovatelný, nepromokavý potah, jsou pohodlné a přitom dobře čistitelné a zaručují dlouhou životnost. Skutečně vydrží ledacos.

Matrace jsou vyráběny v mnoha velikostních variantách, není problém vybrat typ odpovídající druhu domácího mazlíčka. Jednoduše vyberete matraci a k ní hodící se mantinel a  máte komfortní psí pelíšek.

Praktické psí deky

Při odchovu štěňat, boji proti otlakům krátkosrstých plemen, ale i všude tam, kde chcete pejskovi udělat pohodlí a zároveň nezpůsobit nechtěné ušpinění, nebo poškození, se výborně hodí psí deky. Jejich údržba je snadná, perou se v pračce při 30-40°C, fungují jako dětské pleny, pejsek se cítí pořád v suchu a teple. Jde o stálobarevný a antialergenní materiál s velkým výběrem pestrých vzorů.

Navštivte obchod mujmazlik.cz a vyberete svému psímu miláčkovi ten nejhezčí pelíšek ve výborné kvalitě.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *