Útulek pro kočičky prosí o pomoc – Zachraňte opuštěné kočičky


20150309221147

Dnes se nám dostal do rukou tento dopis a považujeme za povinnost jej zde zveřejnit. I kdyby měl zachránit jen jedinou kočičku, bude to skvělé!

Dobrý den, omlouvám se za obtěžování, ale nenapadá mě jiné řešení, než zkusit zoufale poprosit hodné lidi o pomoc: Možná jste již někdy poskytli našemu útulku pro kočičky  pomoc a podporu, které si Velmi vážíme, rádi bychom Vám velice poděkovali.

Bohužel naše situace je nyní velmi kritická, denně k nám lidé vozí nalezená a zbídačená koťata a kočičky, které našli opuštěné, ve velmi špatném zdravotním stavu, sražené autem či dokonce zavázané v pytli u popelnic, na skládkách, v lese. Celý rok 2014 byl velmi náročný a jenom díky  hodným lidem se nám jej podařilo zvládat. Ale poslední měsíce nás přinutily se znovu obrátit o pomoc k lidem, kteří nám již jednou pomohli, anebo by možná nyní pomoci mohli.

Nemáme finance na krmení, ani na léky, které nemocné kočičky nutně potřebují k tomu, aby přežily. Lékařům dlužíme zaplacení léčby,kastrace,očkování. Moc Vás proto prosíme o pomoc pro takřka 200 kočiček, které jsou nyní v naší péči v útulku Na Vysočině.

Prosíme, pomozte jakýmkoliv finančním darem, abychom mohli dále fungovat a pomáhat. Víme, že ani Vám nejsou osudy kočiček lhostejné a  a pokud bude ve Vašich silách, pomůžete tam, kde je opravdu zapotřebí.

Prosíme Vás, zda nemůžete pomoci alespoň minimálním finančním darem, potvrzení na odpis daní pro finanční úřad rádi vystavíme. Zrovna tak můžeme uveřejnit Váš banner, nebo reklamu pro Vaši firmu na webových stránkách http://www. navysocine.cz/clanky/napsali-o-nas.html  kde nás denně sledují spousty lidí. Prosíme i o sebemenší pomoc našemu útulku. Pokud byste se rozhodli podpořit naši činnost finančním darem, naše číslo účtu je

2300742603/2010   Budeme Vám velice vděčni. Snad ani Vám nejsou osudy kočiček lhostejné a  pokud bude ve Vašich silách pomůžete jim, tolik si to zaslouží-moc za ně prosím…Darem si také můžete jakoukoli kočičku z naší virtuální adopce adoptovat

http://www. navysocine.cz/clanky/virtualni-adopce/

Prosíme, pomozte nám zachránit opuštěné a nemocné kočičky, které to opravdu moc potřebují. Velice Vám děkujeme.

Moc prosíme o přeposlání naší prosby Vašim přátelům a známým, snad by někdo z nich mohl útulku pomoci. Moc děkujeme.

Za útulek: Věra Kratochvílová, 606 881 710 (telefon do útulku Polná)

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *