Že vaše kočka ještě nemá škrabadlo? Pořiďte jí ho a předejdete nepříjemným překvapením.

20150310151150I v malém koťátku či kočce se skrývá kus šelmy. Potřebují si své drápky hezky protáhnout a rády je „vystrkují“ nejen venku, ale i doma. Jestliže váš čtyřnohý miláček bydlí v interiéru, nezřídka se stává, že svou chuť po dobrodružství, škrabání a škádlení uspokojí za pomoci nábytku. Často pak končíme s rozpáranými gauči, roztrhanými záclonami, oblečením nebo peřinami.

Těmto a dalším nemilým zjištěním můžeme zabránit, když kočce pořídíme kvalitní škrabalo, které ji zaujme a bude splňovat svou funkci.

Podle čeho vybrat škrabadlo

Při volbě vhodného škrabadla berte ohled jak na jeho umístění, tak na velikost kočičky, jejich počet nebo temperament každé z nich. Umístit tuhle šikovnou pomůcku můžete do prostoru, k rohu či ji pověsit na zeď.

Volit můžete malá nebo naopak velká škrabadla a odpočívadla pro kočky. Existují i varianty se závěsnou hračkou nebo různými doplňkovými nástavbami, které mile překvapí vašeho mazlíčka i vás.

Nízké ceny a vysoké úspory za nábytek

Škrabadla jsou cenově velmi dostupná. Pořídit je můžete za cenu už kolem 150 Kč v podobě škrabacích koberečků. Budete-li chtít, můžete kočičce ale pořídit i škrabadlo s mnoha funkcemi, v různých barevných provedeních za vyšší částky.

Skvělou zprávou je, že se dají koupit náhradní části škrabadel. Snadno nahradíte novým např. škrabací válec, vrchní desku škrabadla nebo třeba kulatou desku či boudu ke škrabadlům.

Velkou úlevu pro peněženku bude znamenat nepoškozený nábytek, který nebude potřeba opravit nebo přímo nahradit novým. Kočky škrabadla i odpočívadla velmi baví a dokáží se díky nim zabavit na dlouhé hodiny.

Vyberte si z bohaté nabídky

Širokou škálu škrabadel a odpočívadel pro kočky najdete na stránkách HappyZoo.cz. Z téměř 250 modelů vyberete ten nej pro každou kočičku či kocourka.

Nebudete-li si jisti volbou toho správného, ochotně a dobře vám tady poradí. Ostatně o zkušenostech svědčí fakt, že společnost byla založena již v roce 1990. HappyZoo.cz nabízí i výhodný věrnostní program, díky němuž získáte na nákup 20% slevu.

Obraťte se na zkušené chovatelské potřeby a pořiďte vašim zvířátkům zábavné i potřebné škrabadla.

www.happyzoo.cz

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *