Co pochopí jen milovníci psů

Co pochopí jen milovníci psů

By: Skirt PR

Víte o někom, kdo má svého psího miláčka a je to pro něj člen rodiny? Má ho jako kamaráda, se kterým si užije zábavu a legraci, a který když je náhodou nemocný, tak jsou z toho páníčkové pomalu víc špatní, jak on sám? Jsou věci, které nikdy nepochopí lidé, kteří nemají, nebo nikdy neměli psa.

Co že se tak těžko chápe? Jdete s kolegou, který má doma pejska, po práci na kávu, ale on se nechce příliš dlouho zdržet. Pospíchá domů, za svým čtyřnohým přítelem, protože jej musí vyvenčit. Přijde vám divné to, že domů pospíchá za psem? Pejska nezajímá, že potřebujete probrat detaily další pracovní schůzky. On chce prostě ven a proto, je také naučen na určitou hodinu a to ať se děje, co se děje.

Majitelé pejsků u sebe nosí z pravidla pytlík, do kterého zabalí výkaly svého psího mazlíčka. Opět věc, kterou ti, kdož nejsou majiteli pejska, nepochopí. Muset chodit se psem pravidelně ven a ještě sbírat jeho výkaly, je pro mnohé přímo strašné. Už jen z toho důvodu by pejska prostě nechtěli. Navíc se psem běhat venku za každého počasí, je také úděl hodný vyznamenání.

Ideální je, pokud se v rodině o psa starají všichni a své úkoly si rozdělí. Další věc, kterou ti, kdož pejska doma nemají, nechápou, je fakt, že se mazlíček klidně vyválí v tom nejsmradlavějším, co je v cestě potká a je jedno, jestli se jedná o zdech linu, nebo trus. Psi tohle prostě milují.

Že si majitelé pejsků nepůjdou užít Silvestra do centra města, je asi také pro ty, kdož psa nevlastní, divné. Pejsci totiž rachejtle nenávidí a bojí se jich, a proto s nimi jejich majitelé odjíždí daleko od města, aby byli v klidu a nestresovali se.

Vám může přijít divné, že psi běhají volně a bez náhubku, ale majitelům pejsků to přijde jako týrání zvířat, a proto se tomuto snaží co nejvíce vyhýbat. Berou to jako omezování svého miláčka, a pokud to dělají, tak velmi neradi.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *