Chcete, aby byl váš pes zdravý a kvalitně živený? Sáhněte po premiových či superpremiových krmivech.

Chcete, aby byl váš pes zdravý a kvalitně živený? Sáhněte po premiových či superpremiových krmivech.

Každý majitel pejska si přeje, aby prospíval, správně rostl, vyvíjel se, měl dostatek živin pro zdraví mozku, lesklou srst, pevné kosti i zuby atd. Jestliže se zajímáte o kvalitní krmivo pro psy, vězte, že rozdíl mezi levnými krmivy a těmi dražšími, které však obsahují vše, co psi potřebují, je skutečně obrovský.

Zaměřte se na holistická krmiva

Holistické krmivo, neboli také celostní krmivo, je takové, které se nesnaží pejska pouze zasytit, ale zároveň mu dodává veškeré potřebné živiny pro jeho celkovou vitalitu a zdraví. Tento druh krmení vám dá jistotu, že svému čtyřnohému miláčkovi dopřáváte to nejlepší, co se na našem trhu nachází. Řadí se mezi TOP krmiva.

Obsahuje velký podíl masa, minerály, vitamíny, ale dokonce i bylinky, nenasycené mastné kyseliny a mnohé jiné. Již při výrobě je dbán důraz na volbu kvalitních surovin, z nich je vyráběno.

Granule, nebo raději konzervy?

Mezi nejběžněji používané se řadí suché krmivo neboli granule pro psy. Již před jejich nákupem sledujte složení, často se v nich nachází velké množství soli, kukuřice, aromat a o skutečné maso jsou ochuzeny. Premiové a superpremiové granule seženete např. od výrobců jako Pro Pac, Monge Gemon nebo Willowy. Neobsahují konzervanty a vašeho psa výborně zasytí, dodají mu vše potřebné a přitom si na nich skutečně pochutná.

Konzervy pro psy můžete zvolit, chcete-li svému čtyřnohému příteli dopřát doplněk stravy, ale stejně tak, chcete-li ho jimi krmit jako plnohodnotným krmivem. Kvalita konzerv je také různá, najdete konzervy jak běžné, tak vysoce kvalitní plnomasové, jež obsahují 98 – 100 % masa.

Holistická krmiva, superpremiové i premiové granule i konzervy pro psy najdete kupříkladu na internetových stránkách Propacky.cz. Stačí jen zvolit typ, který bude odpovídat stáří, vzrůstu a aktivitám vašeho psa a pak už se radovat z pohledu na jeho šťastné oči a celkovou radost vždy, když bude vědět, že přišel čas krmení.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *