Pelíšky pro psy jsou velmi praktické

Pelíšky pro psy jsou velmi praktické

Mnoho lidé berou psy jako součást rodiny a mají je uvnitř v bytě. A jelikož je to jeden z členů rodiny, tak také potřebuje své místečko. Někteří, třeba lidé, co bydlí v panelových domech, ani nemají jinou možnost, než tu, že svého mazlíčka vezmou dovnitř do bytu. Pro všechny tyto chovatele existují místa vyhrazena právě pro jejich mazlíčky, což jsou pelíšky.

By: Mike Norton

Deka jako pelíšek

Někteří páníčci nechtějí moc utrácet za speciální pelíšky pro své mazlíčky, a tak jim pořídí deku. Je to sice dobrý nápad, ale na druhou stranu si na deku pes delší dobu zvyká. Protože deka je věc, která klouže, s kterou si může hrát, protože jí jednoduše přenese v zubech. Což se může také stát problémem, protože někteří psy deky často rozkoušou. Avšak jsou i takoví psy, co si na obyčejnou deku rychle zvykli a nemají s tím problém.

Jak vypadá správný pelíšek?

Pelíšků pro psy je několik variant. Jsou různé velké, aby se do nich vešla téměř jakékoliv plemena, mají různé barvy i provedení. Mohou být látkové, což jsou nejoblíbenější varianty, ale také mohou být plastové a podobně. Při výběru záleží na tom, jakého psa máte a zda už byl předtím zvyklý mít nějaký svůj pelíšek.

Plyšové a látkové pelíšky

Jsou u chovatelů velice oblíbené. A vypadají velice pěkně. Chovatelé je kupují, protože jsou právě vzhledově krásné a navíc teplé, tak aby jejich mazlíček měl maximální komfort. Ale bohužel mohou být i poněkud nepraktická v tom ohledu, že není pes naučený chodit na záchod na jedno místo a svou potřebu by vykonal v tomto pelíšku. A takovém případě nezbývá nic jiného, než pelíšek pro psa vyprat a než pelíšek uschne, tak má pejsek smůlu.

Plastové pelíšky

Plastové pelíšky jsou méně oblíbené, protože působí vzhledově jednoduše. Ale ve výsledku mají stejnou funkci jako látkové pelíšky pro psy. Určují pejskovi jeho místo. A že někteří argumentují tím, že psa tento pelíšek nehřeje, je jedno, protože pes je chlupaté zvíře, kterému v domě, kde se topí, rozhodně zima nebude. Navíc tyto pelíšky jsou daleko praktičtější, protože se lépe udržují v případě, že pes do něj vykoná svou potřebu. Je snadné ho umýt a dát psovi zpátky.

Kde mohu pelíšek pro psa koupit?

Je velice jednoduché zakoupit svému mazlíčkovi pelíšek. Běžně se prodávají v prodejnách pro psy a kočky. A pokud se vám nezalíbí žádný z vystavených pelíšků pro psy v kamenných obchodech, tak si je můžete objednat přes některý z mnoha internetových obchodů, které tyto produkty nabízejí a to v opravdu nepřeberném množství, takže tady si vyberete zcela jistě.

Udělejte svému mazlíčkovi místo ve vašem domě, kupte mu pelíšek a ukažte mu, že on také patří do vaší rodiny.

 

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *