Jak jsme hledali veterináře?

Veterinář - najděte doktora svému mazlíčkovi

Jak jsme hledali veterináře?

Veterinář - najděte doktora svému mazlíčkovi
Veterinář – najděte doktora svému mazlíčkovi

Mít domácího mazlíčka je obrovskou radostí, zároveň starostí. Náš miláček potřebuje nejen pít, jíst, venčit, ale čas od času vyžaduje odbornou péči. Může se jednat o prevenci, potřebu očkování či závažnější důvody.

Jelikož i my máme doma fenku, vím, o čem hovořím. I s tímto našim čtyřnohým miláčkem jsme zažili krušné chvíle spojené s nějakým zdravotním problémem. Každý byl jiný a svým způsobem specifický. Velká část majitelů domácího mazlíčka mně dá za pravdu, že není snadné v případě potřeby najít rychle schopného a zkušeného veterináře, který daný problém vyřeší. Proto chci poradit i dalším chovatelům, kde najít toho správného.

Využili jsme internet

Ačkoliv jsme se při pořízení fenky domnívali, že je veterinář, jako veterinář a není potřeba zjišťovat, kolik se jich v okolí nachází, brzy jsme změnili názor. Naše fenka nešťastně upadla ze sedací soupravy a zlomila si pravou přední nožičku. Ihned jsme vyrazili k nejbližší veterinární ordinaci. Naneštěstí byla sobota kolem 13 hodiny a veterinář již neordinoval. Veterina nenabízela službu pohotovosti, nicméně jsme zavolali na tel.kontakt, ale hovor nikdo nebral. Co teď? Nebyl čas objíždět další kliniky, fence nebylo zrovna nejlépe a potřebovala rychle ošetřit. Navíc nám docházelo, že bude fenka vyžadovat opravdu odborné znalosti veterináře a i případné přístroje k vyšetření, čímž každá ordinace nedisponuje.

Začali jsme hledat na internetu a narazili na naprosto perfektní portál www.veterina-online.info. Dozvěděli jsme se, že je zde více jak 350 veterinářů z celé České republiky a doufali, že najdeme nějakého v blízkém okolí.

Do snadného vyhledávacího formuláře jste zadali město, do kterého jsme to měli nejblíže. Ihned jsme měli na výběr několik lékařů pracujících v daném okolí. V rychlosti jsme si našli, který z nich ordinuje i o víkendu nebo nabízí služeb pohotovosti. Když už jsme měli tak snadný přístup k informacím, prošli jsme, na co se v jednotlivých ordinacích specializují, jaké mají vybavení, a prohlédli jsme si nejlepší hodnocení. Vytipovali jsme si jednu moderní kliniku, která byla vzdálená jen 10 km, a vyrazili. Musím podotknout, že jsme o ní před tím neměli ani tušení. Pan doktor fenku prohlédl, sdělil nám možnosti a provedl zákrok, na kterém jsme se domluvili. Byli jsme moc spokojení s přístupem i odborností. Od té doby navštěvujeme s pejskem tuto veterinární ordinaci, protože nám velmi vyhovuje.

Hledání veterináře dle specializace

Ráda bych se vrátila k portálu www.veterina-online.info. Již několikrát jsem jej doporučila svým známým, jež doma také chovají nějakého domácího mazlíčka, ať už je to pes, kočka, morče, králíček, had, leguán či jiné zvíře. Někteří veterináři se totiž mohou úzce specializovat na danou oblast. Při hledání vhodné veterinární kliniky skrze tento portál je tento způsob rychlý, snadný a ověřený. Najděte si i vy svého veterináře. Veškeré potřebné informace máte na jednom místě, včetně užitečných zkušeností od ostatních.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *