Granule, které známe

Granule, které známe

Na trhu je nespočetné množství firem a značek, které nabízí širokou škálu produktů. Avšak jsou značky, které jsou natolik zaběhnuté, že když slyšíme jejich název, přesně víme, kde si je máme zařadit. Každopádně má každá značka své specifikum, kterým chce oslnit sví zákazníky.

DutchAir / Pixabay

Co takhle kuřátko?

Asi nejznámější značkou, kterou zná každý chovatel a zároveň značka, o kterou je největší poptávka je právě K-9. Tato značka se zabývá zejména granulemi, které se vyrábí z kuřecího masa. Samozřejmě, že kromě masa, zde najdete veškeré potřebné složky pro vašeho mazlíčka.

Tato značka má svíce produktů, ale mezi ty nejoblíbenější patří K-9 Maintenance Formula, která obsahuje kompletní stravu pro dospělé psy. Samozřejmě, že u této značky dostanete krmivo, jak pro velká, tak i pro malá plemena, ale také pro štěňata a podobně. Asi ten největší důvod, proč je právě tato značka oblíbená je poměr ceny a kvality, který je opravdu perfektní.

Zdravý pes potřebuje vitamíny

Vedle předešlé značky nesmíme opomenout další velice známou značku, kterou je Acana. Tato značka se soustředí na to, aby váš pes dostal snad co nejvíce vitamínů, co může a tím zajišťuje zdraví vašemu psu. Samozřejmě, že se jedná o velice kvalitní stravu, díky složení, protože granule této značky jsou připravované z kvalitních surovin.

I tato značka má mnoho produktů, ale vyzvednout bychom mohli Acana Adult Large Breed, protože tyto granule obsahují dostatek proteinů a množství sacharidů je sníženo na minimální dávku, aby jí pes dostal, ale zároveň jí měl málo, aby měl krásnou sportovní postavu.

Náš pes není alergik

Výbornou značkou pro psy, které trpí nějakými alergiemi, je značka s názvem Brit. V granulích této značky najdete speciální látky, které by měly zabránit tomu, aby vznikaly nějaké alergické projevy u vašeho mazlíčka. Navíc tyto látky obsahují vysokou pestrost jídla, takže váš pes dostane nejen chutné jídlo, ale také potravu plnou živin. Můžeme doporučit Lamb & Rice, což obsahuje jehněčí maso s rýži, což je pro mazlíčka určitě zajímavé.

Můj pes jí, to co by měl v přírodě

Pokud chcete mít granule, které velmi připomínají přírodní stravu, tak byste měli vyzkoušet značku Happy Dog. Navíc je tato značka na trhu již přes padesát let, takže vašim mazlíčkům dokonale rozumí. Také se pravidelně podrobuje různým testováním, takže se nemusíte obávat, ba naopak, pokud máte tyto granule někde v garáži a dáváte je svému mazlíčkovi, tak doma máte šťastného psa. A další výhodou je cena, podobně jako u K-9 i u této značky dostanete perfektní kvalitu za perfektní ceny, takže se rozhodně vyplatí.

 

Pokud chcete pro svého mazlíčka to nejlepší, měli byste začít u stravy. A tak poslouchejte to, co se kolem vás povídá, protože tyto značky zná téměř každý chovatel a jistě vám rád poradí, která z nich je nejlepší právě pro toho vašeho pejska.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *