Dopřejte svým mazlíčkům to nejlepší

Dopřejte svým mazlíčkům to nejlepší

Máte doma pejska či pejsky, který je nezanedbatelným členem vaší domácnosti? Pak pro něj určitě chcete to nejlepší a kvalitní strava mu to nejlepší může přinést. Když vybíráte granule či konzervy pro své miláčky, dbejte především na kvalitu. Krmivo pro psy, kterou můžete sehnat ve většině supermarketů, není příliš vhodná, protože nesplňuje vysoké požadavky na správný a vyvážený obsah živin. Ve většině z krmiv zde prodávaných není ani zdaleka potřebný počet vitamínů, minerálů a všeho ostatního, co váš pejsek ke svému zdravému a dlouhému životu potřebuje. Nejlepší je najít si specialistu na prémiová a superpremiová krmiva pro psy a kočky.

Skvělá holistická krmiva

Speciální a kvalitní krmiva pro psy a kočky různých značek nabízí e-shop propacky.cz, který působí na českém trhu od roku 1991. Najdete zde nejkvalitnější krmiva značek Pro Pac či Monge. Krmivo je nejen kvalitní, ale zároveň i dostupné. Mezi nejoblíbenější patří skvělá holistická krmiva např. Eartborn Holistic a Monge-formule bez obilovin či prvotřídní krmiva střední třídy zn. Gemon, Sportmix, Acti Crog či Willowy. A proč právě holistická krmiva? Jedná se o přírodní – holistický přístup k výživě. Mají jedinečné složení a přispívají tak k dokonalému zdraví vašich psích miláčků, k jejich fyzické i psychické pohodě. Krmivo obsahuje přírodní bílkoviny, ovoce či zeleninu. Navíc je v něm namíchaná i směs vitamínů a minerálních látek, které podporují imunitu pejska. Všechny ingredience jsou skvěle vyvážené tak, aby to vašemu psovi chutnalo, a přitom se jednalo o přirozeně vyváženou stravu.

Žádné z krmiv neobsahují barviva ani chemické konzervanty. Všechny živiny jsou díky šetrné technologii zachovány.

Granule či konzervy

Při krmení vašeho psa můžete vybírat mezi suchou stravou, kam patří granule pro psy nebo konzervami. Každý pes má rád něco jiného a každému také něco jiného svědčí. Sledujte tedy, zda pejsek prospívá, má zdravou srst a je veselý. Mezi nejčastější patří granule pro psy. Pokud chcete skutečně kvalitní, věnujte velkou pozornost jejich složení. Mnoho krmiv obsahuje hodně soli, aromat, kukuřice a jiných nevhodných přísad. Oproti tomu podíl masa je minimální. V kvalitních granulích má být podíl masa vysoký a žádné konzervanty.

Jako doplněk stravy či plnohodnotné krmivo mohou sloužit konzervy pro psy. Nejlepší jsou nejkvalitnější plnomasové, které mají obsah masa 98 – 100 %, ovšem na občasné přilepšení stačí i konzervy běžné kvality.

Občas pejska rozmazlujte

Psí miláčky občas rozmazlujte nebo odměňte kvalitním pamlskem pro psy různých druhů s vysokým podílem masa. Můžete koupit třeba masové pamlsky, sušenky či nějaké žvýkací tyčinky z buvolí kůže.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *