Krmivo Brit

Krmivo Brit

Krmivo Brit je prémiové krmivo pro psy a kočky. Splňuje jakostní formy dle ISO 9001 a HACCP. Vyváží svoje krmivo do 52 zemí světa. Dvacetiletá praxe přidává Britu na kvalitě. Jejich logo „vím, co je pro mě nejlepší“, které jakoby říká pes, je pravdivé.

InspiredImages / Pixabay

Proč zrovna Brit?

Krmivo Brit má vlastní know-how recept. Je to česká firma s dvacetiletou praxí v oblasti výživy psů a koček. Jeho výrobci jsou profesionálové. Použité jsou pouze vyzkoušené zdraví neohrožující ingredience. Důležité je, že své výrobky netestují na zvířatech. Zároveň do krmiva nepřidávají proteinové náhražky, sóju nebo geneticky modifikované organismy. V superprémiových receptech používají pouze čerstvé suroviny.

Cena krmiv značky Brit

Vzhledem k vysoké kvalitě krmiva je i poměrně vyšší cena. Od zhruba 30 Kč za nějakou sladkost do 5000 Kč za velké balení superprémiového krmiva. Cena je však přiměřena ingrediencím. Opět záleží na Vašich finančních dispozicích. Cenově výhodnější je samozřejmě koupě velkého 12ti kilogramového krmení, které vydrží zhruba na půl roku, než každý týden koupit menší balení, které vystačí Vašemu domácímu mazlíčku na kratší dobu. Je ale otázka, jestli Vaše peněženka těch 5000 Kč najednou nebude postrádat.

Výrobky Britu

Široký rozsah výrobků od Britu je důkazem starostlivosti o zvířata. Brit produkuje od menších výrobků, jako například masné konzervy, salámy, kapsičky atd., až po superprémiové hypoalergenní krmiva o váze 12 kg. Prakticky všechnu potravu, co pro Vašeho mazlíčka potřebujete, najdete v nabídce Britu.

Koupě krmiv

Většina výrobků značky Brit je dostupná ve zverimexech. Některé krmiva, např. z důvodu velké váhy, lze objednat pouze přes internet. V tom případě doporučuji jít na stránku heureka.cz, která Vám najde dané krmivo v nejnižší ceně. Internetové obchody občas při platbě větší, než daná hodnota Kč, posílají produkty bez nutnosti zaplacení poštovného, což se rozhodně vyplatí.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *