Proč si váš pes i kočka zaslouží dostávat Brit Care?

Proč si váš pes i kočka zaslouží dostávat Brit Care?

Jako majitel psa a kočky si musíte uvědomit, že tato zvířata potřebují trvalou a každodenní péči. Musíte jim zajistit všechny důležité podmínky pro jejich spokojený život. Psi i kočky potřebují především dostatek pohybu, vaši pozornost jako takovou, místo, které bude jen jejich a velmi důležitá je strava. V jejím složení se často chybuje, a proto má mnoho zvířat vážné zažívací a jiné zdravotní potíže. Nechcete při výběru krmiva šlápnou vedle?100(1)

Vyrobeny s ohledem na zvířecí apetit

Nejdůležitější ze všeho je, aby složení krmiva odpovídalo psímu nebo kočičímu apetitu. Tato zvířata jsou šelmy, na jejich stůl v žádném případě nepatří lidské jídlo. To je plné soli a koření, což by mohlo poškodit trávicí systém zvířat. Složení krmiva musí odpovídat tomu, že psi a kočky jsou divoká zvířata. Největší podíl musí tvořit maso. Je téměř jedno, jestli je to maso tepelně zpracované či sušené, jen to nesmí být masokostní moučka, která nemá s masem nic společného. Dále se v krmivu musí nacházet vyvážený poměr bílkovin, minerálních látek, vlákniny a dalších složek.

Brit Care krmiva pro psy a kočky jako správná volba!

Brit Care krmiva pro psy a kočky jsou důkazem, že vyvážené krmivo vyrobit lze a za slušnou cenu. Krmivo je výjimečné kvalitou složení. Při výrobě jsou používány prvotřídní suroviny. Granule Brit Care obsahují výhradně lososové, jehněčí nebo drůbeží maso v superprémiové kvalitě. V granulích se dále nachází celá řada pro zvířata prospěšných látek. Je to například organicky navázaný selen a vitamín E. Tyto složky společně přispívají k posilování imunitního systému zvířat a pozitivně ovlivňují kvalitu srsti i kůže.

Klasika i pamlsky

Granule Brit Care vyrábí pro všechna plemena. Lehce vyberete tu nejlepší variantu pro vašeho mazlíčka. Vaši kočku jistě potěšíte, pokud vsadíte na chutné konzervy pro kočky. V sortimentu značka má i sušené kachní maso, které je psí delikatesou.

Kde?

Granule a ostatní Brit Care krmiva pro psy a kočky koupíte za výhodnou cenu na Zveros.cz. Obchod nabízí dopravu zdarma po celé ČR a v Brně navíc dopravu kurýrem ještě v den nákupu.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *