Vhodná klec pro křečka

Chcete si pořídit křečka a nevíte kam ho „ubytovat“? Třeba Vám poradíme, tu správnou klec. Klece jsou různých velikostí a tvarů, s prolézačkami a bez, dřevěné a kovové. Záleží jen na Vás, jakou si vyberete, jaká bude vhodná na místo, které máte pro svého mazlíčka nachystané.

Klece se pohybují v různých velikostech a také v různých cenových výškách. Zatím co malou obyčejnou klec můžeme pořídit za pár stovek větší klec třeba s prolézačkou a kolotočem se pohybuje již nad tisíci korunou. Pokud plánujete, že nezůstanete u jednoho křečka, je rozhodně lepší větší klec.

Pokud máte vyhrazeno malé místo na klec, ale nechcete, tu nejmenší jsou i klece, s malým základem, které jsou do výšky. Tedy více pater propojené buď žebříkem anebo bludišti. Křeček se v patrech rychle zorientuje a navíc mu na každé z pater můžete přichystat pamlsek či domeček nebo kolotoč. Klece mají plastová dna, a proto jsou jednoduché na čištění.

Pro křečky a všeobecně hlodavce existuje i výběh. Skládá se z osmi mříží ve tvaru osmiúhelníků. Slouží k tomu, když chcete své zvířátko nechat proběhnout, aby nekousalo kabely nebo nám někam neuteklo.

1/5 - (2 votes)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *