Krmivo a vitamíny pro psy

Kromě dobrého krmiva by váš pes měl dostávat i vitamíny pro psy, kterých je na trhu celá řada, jaké vitamíny konkrétně váš pes potřebuje, by vám měl sdělit jeho ošetřující lékař, čili veterinář. Jaké vitamíny pro psy existují? Je to například Alavis Celadrin, který pomůže zvýšit ochranu proti protizánětlivým enzymům, tlumí bolest kloubů a to velmi výrazně a zajišťuje zvlhčování kloubní chrupavky. Dalším vitamínem pro psy je Sanicell, tenro přípravek je vhodný na regeneraci jater, podporuje imunitu, je vhodný jako léčba při nádorových onemocněních, dobré účinky má při procesu apoptózy. Je silným antioxidantem, vyvazuje z organismu nadbytečné minerály.

Zdraví vašeho psa

Perrito snacks Chicken Nibbles jsou měkké válečky z kuřecího masa, které jsou plné vitamínů jak pro psa, tak i pro kočku. Tyto válečky je nutné po otevření opět uzavřít a vložit do lednice. Další vitamíny jsou Giom Era Kalcium, což je přípravek, který je vhodný pro štěňata středních a velkých plemen, březí a laktující fenky a v období stáří psů. Obsahuje kalcium , které udržuje zdravé zuby, kosti a pomáhá v prevenci osteoporózy neboli řídnutí kostí. Tyto vitamíny jsou vhodné při léčbě zlomenin nebo jiných úrazech kostí, dále také obsahují citrát vápenatý. Vitamíny jsou vhodné i pro kočky.

Stejně tak jako byli kuřecí válečky Perrito snacks Chicken Nibbles, jsou tu i Perrito snacks Beef Nibbles, které jsou z kvalitního hovězího masa a jsou také vhodné jak pro psy, tak i pro kočky. Vitamíny bývají i v granulích pro psy. Stačí si pročíst složení a ihned zjistíte, co svému miláčkovi, kromě potravy kupujete. Jako vitamíny si také můžete pořídit Apetit, což jsou extrudované těstoviny pro psy, ale i kočky, jsou vhodné pro všechna plemena psů a jsou vhodné jako příloha k masu. Obsahují kvalitní, kontrolované suroviny.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *