Zoohit krmivo pro psy a kočky je jedinečné obsahem živin a zdraví prospěšných látek

Péče o domácí zvířata není tak náročná, pokud se jejich majitelé řídí obecnými přírodními zákonitostmi. Psi potřebují kromě pravidelné stravy i časté venčení a dostatek lásky. S kočkami je to trochu specifičtější, neboť jsou to zvířata od přírody samostatná. Domácím kočkám stačí žrádlo, venkovní si dovedou poradit samy, co se týče shánění jídla. Kočkám se zas často vyměňuje podestýlka v jejich toaletě, a ani s mazlením se to u nich nemusí přehánět.

Koťata, štěňata, březí feny, nemocná zvířata i dospělá zvěř si žádá speciální stravu

Všechna domácí zvířata mají, ohledně krmiva, specifické požadavky. Různé složení stravy je určeno mláďatům, jinak krmíme zvěř v dospělosti a seniorském věku. Někteří mazlíčci mohou stejně jako lidé trpět nějakými neduhy, a tak se jim dle doporučení veterináře kupuje krmě s konkrétním obsahem prospěšných látek. Březí feny i kočky „v očekávání“ musejí být krmeny krmivem nadupaným výživnými látkami, stejně jako jejich narozená mláďata. Specializované prodejny nabízejí Zoohit krmivo pro kočky a psy, jež si můžete objednat a koupit přes internet.

Strava musí obsahovat živiny, důležité pro zdravý vývoj zvířat

V případě oblíbenosti granulí, konzerv, „kapsiček“ i vařené či syrové stravy barf, záleží na každém majiteli i jeho zvířeti, co jim nejvíce vyhovuje. Úprava vařeného žrádla je složitější v přípravě i skladování, a zároveň nejistá ve směru obsahu důležitých živin. A tak by i zvířata na vařené stravě měla dostávat předem připravené přípravky, u nichž je zaručený obsah vyvážených živin a prospěšných látek. Potřeby pro zvířata – krmivo, léky a doporučené podpůrné prostředky – se dají koupit i v lékárnách Dr. Max eshop.

Veterináři a internetové poradny jsou dobrým zdrojem informací

Majitelé psů si při společných procházkách s jinými pejskaři předávají své zkušenosti, co se týče v rámci stravování a komplexní péče o psy. Často se ptají veterinářů, kteří jejich psy znají, a dalších odborníků. Doporučení, jaká péče a strava je nejlepší pro kočky, psy a jiné domácí mazlíčky, čím je krmit, lze dohledat i na internetu.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *