Čím krmíte své mazlíčky vy?

Strava je důležitá nejen pro nás, ale i pro naše čtyřnohé kamarády. Je skvělé, že čím dál častěji se setkáváme s názorem lidí, kteří by pro své miláčky udělali první poslední. Když ale zjistíte, čím své zvířata krmí, jste zděšení. Bohužel nekvalitní stravu nabízí i mnoho zverimexů, nejde tedy jen o pochybné konzervy za 15 Kč ve velkých supermarketech. Jak by měl vypadat vhodný jídelníček vaše domácího mazlíčka?

Kočka ani pes nejsou prase

Asi už vám taky někdy někdo řekl, že jíte jak prase. Toto přirovnání se ujalo ne kvůli vzhledu prasátek, ale protože prase doslova všechno spase a nijak zásadně to s jeho trávicím traktem nehne. Kočky a psi jsou daleko citlivější. Špatná strava se projevuje jako četné choroby i alergie. Ušetřené peníze za levnou a jednostrannou stravu, pak necháte u veterináře. Nehledě na to, že zvířatům špatná strava zkracuje život.

Vyhněte se náhražkám a kupujte maso

Nejlepším řešením je psům vařit, jen tak jim zajistíte pestrou stravu bez chemie. Kde ovšem kupovat vhodné maso pro psy, když na trhu je mnoho výrobců a prodejců krmiv? Pejskaři osvědčené je BARF krmivo, které lze objednat i přes e-shop. V jejich nabídce naleznete BARF maso i konzervy, jejichž obsah se však rapidně liší od uměle vyráběných krmiv. V hotových krmivech BARF najdete skutečné maso i zeleninu. Konzervy jsou bohaté na vitamíny díky svému pestrému a vyváženému složení.

BARFování šampionů

BARF maso si vyberete podle přesného složení i nutričních hodnot. V nabídce oceníte předem připravené mixy pro dospělé psy, štěňata i nemocné pejsky. Právě v moment, kdy váš pes nebo kočka začne mít zdravotní potíže, je důležité přehodnotit jejich jídelníček. Úprava stravy z 80 % přispěje k celkovému uzdravení. Pejskaři, kteří začali s BARFováním, uznali, že jejich mazlíčci mají více energie, lepší srst i stolici, zmizely kožní vyrážky a alergie.

 

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *