Zpřístupněte domácímu mazlíčkovi svůj dům

Pokud si pořizujete psa do bytu, nemusíte přemýšlet o tom, zda by měl zůstat venku na zahradě, nebo jestli si ho vezmete domů. Máte-li dům, záleží na vás. Co upřednostníte vy? A jak mu zajistit, aby mohl být doma i venku?

Má být pes venku, nebo uvnitř?

Má být pes venku, nebo uvnitř? Samozřejmě záleží, co je to za plemeno. Pokud máte velkého psa a chcete, aby to byl hlavně hlídač, jistě už máte jasno v tom, že mu postavíte, či koupíte bouda, a bude venku, alespoň převážně. U malých pejsků, kteří se při poklesu teplot třesou zimou zase těžko budeme mít to srdce nechat je napospas jakémukoliv počasí.
Ovšem i malý ratlík bude chtít ven. Díky tomu, že nebydlíte v bytě, odpadá venčení. Prostě ho vypustíte na zahradu. A co až bude chtít domů? Bude-li škrábat na dveře, může je poškodit. A co když nebudete doma? Je škoda, aby byl váš domácí mazlíček odkázán na vnitřní prostor. A nechat venku se ho bojíte? Pořiďte si dvířka pro psy a kočky, díky kterým nebude čekat, až se váš psí kamarád uráčí domů.

Kde dvířka sehnat?

Dvířka pro psy a kočky jsou oblíbeným řešením, jak jim zpřístupnit domov a zároveň zahradu, aniž byste se nemuseli starat o to, jestli jsou zrovna venku, nebo vevnitř. 
A kde je sehnat? Podívejte se na dvířka Sureflap. Vyrábí se v různých velikostech, typech i barvách. Najdete je na stránkách Reedog.cz. Jde o ryze českou značku, která vznikla díky lásce k pejskům. Značka se neustále rozvíjí, a protože její vlastníci mají sami doma psí miláčky, jsou jim inspirací a hledají to nejlepší pro ně. 
Na tomto webu najdete nejen dvířka, ale i pelíšky a budou, pomůcky na cestování, kosmetiku, fotopasti, hračky, záchody a další potřeby pro psy, včetně krmiva. Zajímavou sekcí je i SmartPet a budete-li chtít ušetřit, podívejte se na výprodeje či do bazaru.
A co schází vašemu psímu příteli pro větší pohodlí? 

 

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *