I klec pro psa může vypadat moderně

 

Pokud potřebujete převézt pejska v automobilu, pravděpodobně víte, že ani pro něj, ani pro vás není bezpečná přeprava jen tak na volno. Jestliže si tedy myslíte, že stačí vašeho čtyřnohého miláčka posadit na zadní sedačky, potom jste na omylu. Co když najednou přeskočí k vám? V takovém případě naruší vaši pozornost, kterou věnujete silničnímu provozu, a neštěstí může být na světě. Právě proto, abyste zamezili takovým nepříjemným situacím, byste si měli pořídit klec.

Látková přepravní klec na psa

Zapomeňte na klasické klece, v nichž se cítila zvířata vskutku stísněně. Přijatelnější alternativou je látková klec na psa, která je k dostání v několika velikostech. Oblíbenosti se těší především model s rozměry 82 × 59 × 59 centimetrů, jenž je vyroben z odolného a nepromokavého materiálu, tudíž vůbec nevadí, pokud klec položíte třeba na mokrý chodník a podobně.

Unikátní látkový transportní box slouží pro převážení psa autem, přičemž zajišťuje bezpečnost a zamezuje znečištění interiéru vozidla. Pokud ho zrovna nevyužijete k přepravě automobilem, můžete ho poskytnout vašemu čtyřnohému příteli jako pelíšek či boudu, tudíž klec nezůstane nevyužitá.

Klec z odolného nylonu

Přenosná klec je vyrobena z nylonového materiálu, který se pyšní vysokou životností a odolností vůči otěru. Stejně tak vás nadchne snadné čištění. Disponuje navíc třemi otvory pro snadný přístup, a tak je pouze na vašem zvířeti, který otvor použije. Po uzavření klece slouží otvory jako okénka a jsou vyplněna odolnou síťovinou. Spodní pelíšek je pratelný, takže maximální čistota je také zajištěna.

V případě potřeby se dá klec snadno složit a schovat někde do skříně. Přepravní klec je k dostání v tmavě zelené barvě. Internetový obchod foto-eshop.cz má však mnohem širší nabídku, stačí se podívat na jeho stránky.

 

 

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *