Klíšťata už na psy číhají

 

Čekáte, že váš psí kamarád na promrzlé zemi nic chytit do kožichu nemůže? Bohužel se mýlíte. Víte, že klíšťata se po zimě probouzejí už při 5°C? Navíc prohřátím od slunce jejich aktivita stoupá a hladoví lační po krvi. Nečekejte na nic a účinně chraňte proti parazitům přípravkem Fypryst/Fypryst Combo a nakapejte jej svému psovi pipetkou mezi lopatky hned!

Nebezpečí v české přírodě 1

Cizinci bývají v průvodcích po Česku varováni o případných nebezpečích: 1/před taxikáři a 2/před klíšťaty. Pro lidi se doporučuje očkování proti encefalitidě a bezpečný oděv ve volné přírodě, pro zvířecí doprovod účinná ochrana přípravkem Fypryst/Fypryst Combo. Jak jste na tom vy a váš psí přítel?

Kdo chce blechy?

Vy? Váš pes? Asi ne. Klíšťata? Všenky? Jestli taky ne, tak pomůže zdánlivě málo: přípravek Fypryst/ Fypryst Combo S, M, L nebo XL podle velikosti vašeho psího miláčka nebo pomocníka, účinná ochrana před parazity a jimi přenosnými nemocemi. Po odlomení víčka jednoduše rozhrnete srst mezi lopatkami zvířete, nakapete na kůži obsah ampulky a je na 4 až 8 týdnů vyřešeno.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *