Veterinární klinika dopřeje vašim mazlíčkům profesionální služby

V posledních letech se péče o domácí zvířata čím dál více rozmáhá. Jejich páníčci jim chtějí dopřát to nejlepší. Toto rovněž platí v oblasti veterinárních služeb. Z toho důvodu je i pouhé očkování zvířete provedeno velice profesionálně, abyste se jak vy, tak váš čtyřnohý mazlíček cítili co nejvíce komfortně.

Nadstandardní přístup a vybavení

Praha veterinární klinika je synonymem rodinného prostředí a zkušeného personálu. V této ordinaci se ročně ošetří více než 11 000 domácích mazlíčků. Ti se mohou skutečně těšit na špičkovou péči, neboť na veterinární klinice naleznete nejmodernější vybavení pro provádění i velmi náročných zákroků. Samozřejmostí je vlastní laboratoř. Personál se vždy snaží navodit přátelskou atmosféru a dbá na osobitý přístup, aby bylo zvíře co nejméně stresované. Vy budete o celém zákroku do detailu informováni.

Široká škála služeb

Jak již bylo zmíněno, veterina Praha se může pochlubit nadstandardním vybavením. Kromě vlastní laboratoře jsou tu digitální rentgen, ultrazvuk s barevným dopplerem, operační sál s inhalační anestézií. Díky tomuto zázemí provádí veterinární klinika kastrace psů, koček, fretek, morčat a králíků, a také jejich vakcinaci. Mezi další služby spadají odblešení a odčervení, chirurgie měkkých tkání, ortopedie, neurochirurgie, stomatologie, čipování atd.

Proč se rozhodnout pro veterinární kliniku v Praze?

Kromě výše zmiňovaného je to transparentní ceník služeb. Při placení za úkon vás proto nečeká žádné nepříjemné překvapení. Budete mít k dispozici detailní léčebný a cenový plán, jenž vám bude poskytnut zcela zdarma. Dále se vám jistě bude líbit jednoduchý objednávkový systém, kdy si zarezervujete vaši návštěvu online. V neposlední řadě je to spolupráce jak se specialisty z referenčních veterinárních ordinací, tak se spolky pro opuštěná zvířata, jež vás přesvědčí o kvalitách této kliniky.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *