Chcete pro své koně to nejlepší? Pořiďte jim krmivo Energys Premium

 

V podstatě nezáleží na tom, jestli máte sportovního hřebce, koně pracujícího v zemědělství, nebo poníka, protože v každém případě je nezbytné poskytnout zvířeti kvalitní a vyváženou stravu. Velice oblíbená je v tomto ohledu strava od značky Energys, která nabízí krmivo v několika řadách, a to Premium, Base a Nature. V následujících řádcích vám představíme řadu Premium.

Jakou značku krmiva vybrat?

I kůň potřebuje do svého těla dostat energii, tuky a vlákninu. Krmiva pro koně Energys Premium mají unikátní složení, díky kterému zvířeti velice dobře tráví, takže se neobjeví žádné zažívací potíže. Výrobce vsadil na müsli strukturu, protože je prokázáno, že právě ona dokáže zmírňovat stres a podpořit trávicí proces.

Jaká krmiva pro koně jsou k dostání?

Pro sportovní koně je ideální volbou krmivo Energys Herbic, v jehož obsahu najdete kromě jiného bylinky pozitivně působící na cesty dýchací a trávení. Zároveň mají bylinky tendenci zklidňovat, takže kůň dokáže lépe zvládat stresové situace, například při transportu na závody.

Další možností je krmivo Energys Dynamix pro pracovně vytížené koně. Vysoký obsah vitamínů a minerálů zajistí, aby kůň neztrácel sílu, kterou potřebuje ke své každodenní činnosti. V řadě Premium najdete i krmivo Energys Coldmix, po němž sáhněte v případě, že je váš kůň neklidný. Vyznačuje se absencí ovsa, na druhou stranu má v sobě více vitamínů a vlákniny.

Pro starší koně se zase hodí krmivo Energys Fiber doplněné o mrkev a hrachové vločky. Kromě jiného ještě obsahuje řezanku. Závěrem nesmíme zapomenout na krmivo Omega Gold s lněným semínkem a čekankou. V krmivu najdete ještě antioxidanty a selen. Omega Gold je krmivo, jež vyvažuje glykemický index u zvířete.

Podívejte se tedy do nabídky značky Energys, určitě najdete krmivo vhodné i pro vašeho koně.

5/5 - (1 vote)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *