Spokojení mazlíčci nedají dopustit na veterinární kliniku Kleisslova Plzeň

Každý majitel chce svému čtyřnohému mazlíčkovi dopřát to nejlepší. Zaměřujeme se na koupi pouze toho nejkvalitnějšího krmiva s vysokou výživnou hodnotou, pohodlných pelíšků a zábavných hraček, aby našim chlupáčům nebyla dlouhá chvíle. Nesmíme však zapomenout ani na patřičnou veterinární péči. Čím bychom se měli při jejím výběru řídit?

Vše pod jednou střechou

Veterina Plzeň nabízí zrenovované prostory s nejmodernějšími typy přístrojů a nástrojů pro snadnou diagnostiku. Z původní veterinární ordinace díky rozšíření a rekonstrukci prostor vznikla špičková klinika s vlastní laboratoří pro specializovaná vyšetření všeho druhu. Veterina Kleisslova dělá vše pro to, aby se zde cítili dobře jak zvířecí pacienti, tak jejich doprovod. Profesionální péči zajišťuje tým zkušených veterinárních lékařů a asistentů, kteří své práci nejen výborně rozumí, ale též ji milují. Veškeré lékařské úkony vám trpělivě a srozumitelně vysvětlí, abyste se zbytečně nestresovali.

Nadstandardní vybavení včetně služby pohotovosti

Veterina pohotovost Plzeň se zaměřuje na prevenci, diagnostiku, terapii a poradenství. Co se týče odborné specializace, poskytuje ošetření v oblasti dermatologie, kardiologie, ophthalmologie a neurologie. Při akutních potížích se můžete obrátit na pohotovostní službu. Ta řeší úrazy, zlomeniny, záchvaty, kolapsové stavy, krvácení, intoxikaci, průjem, komplikovaný porod atd.

Předejděte potížím prevencí

Každému mazlíčkovi by měla být zajištěna pravidelná vakcinace. Ochráníte ho před řadou neduhů a zároveň podpoříte jeho dlouhý život. Přímo v ordinaci je také možno zakoupit nejrůznější antiparazitika, dietní pamlsky a šetrnou kosmetickou péči. Na stránkách www.veterinakleisslova.cz se dozvíte vše potřebné ohledně dalších poskytovaných služeb veterinární klinikou.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *