Zaměřte se na zdravá krmiva pro domácí mazlíčky

E-shopů a prodejců krmiv pro domácí mazlíčky dnes rozhodně není málo. Ne vždy však jednáme s odborníky, kteří krmení psů a koček skutečně rozumí. Pokud takové hledáte, začněte nakupovat na 4pes.cz.

Zdraví našich mazlíčků z obrovské části ovlivňuje to, čím je krmíme

Zdravé krmení je cestou k delšímu životu a k pevnějšímu zdraví domácích mazlíčků. Určitě záleží na jejich genetické výbavě, různých vrozených či získaných zdravotních potížích, ale vhodně zvolené krmivo dovede alespoň částečně eliminovat i tyto problémy. Ať chceme, nebo ne, dobré krmivo a různé další funkční pamlsky bývají tím, čím si dovedeme získat srdce našich kočičích i psích společníků. Stejně jako lidé, i zvířata mají své mlsné jazýčky.

Za e-shopem 4pes stojí lidé, kteří mají dlouholeté zkušenosti se zdravými krmivy pro pejsky a kočky a právě e-shopem www.4pes.cz se rozhodli zúročit své zkušenosti. Nejde o prodejce, který pouze nakoupí a prodává. Vždy vám rádi poradí s výběrem nejvhodnějšího krmiva pro vašeho mazlíčka, a to s ohledem na jeho hmotnost, plemeno, věk, kondici, zdravotní stav či mlsný jazýček. Své dobré rady, ale i krmiva, nabízí e-shop též zvířatům v Útulku u Šmudlinky.

E-shop věnuje velkou pozornost kočkám

Řada majitelů tápe, jak krmit kočky. Přitom právě granule pro kočky jsou ideální krmení. Díky správným granulím, jakými jsou granule pro kočky Whiskas či granule pro kočky Sanabelle, nemusíme dokrmovat masem, vitamíny ani zeleninou. Jsou pro kočky dobře stravitelné, plnohodnotné, a pro nás majitele znamenají být méně závislými na krmení koček. Pokud nekrmíme konzervou či BARF stravou, můžeme zvířeti dát více granulí a vody a odcestovat i na několik dnů. I případný pomocník, který nám zvíře přijde zkontrolovat, to má s péčí snadnější.

TIP: Kupte si výhodné balení – granule pro kočky 14 kg vám vydrží déle a nemáte starosti s neustálým dokupování.

Krmiva i pro kočky se speciálními potřebami

Většina koček v domácnostech je kastrovaná. Tyto kočky mají sklony k tloustnutí a běžná strava pro ně není vhodnou. Věděli jste třeba, že kočky a kocouři v reprodukčním období zcela přirozeně hubnou? Avšak kastrace tyto biochemické procesy zastaví a zvířata nezdravě nabírají na váze. Po kastraci naopak apetit stoupá, přitom spotřeba energie zcela zásadně klesá. Navíc po kastraci bývají kočky i kocouři línější a méně se hýbou. Potřebují light verze granulí. Granule pro kastrované kočky by měly být standardem při krmení kastrátů.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *