Pohřební služba a krematorium pro domácí mazlíčky nám umožní se s nimi důstojně rozloučit

Jakmile si koupíme domácího mazlíčka, je nutno počítat s tím, že pokud nám neuteče, nebo ho někomu nevěnujeme, časem zemře. U některých zvířat zažíváme přirozený odchod z toho světa, u jiných se bolestně, ale pro jejich dobro rozhodujeme pro uspání. V obou případech můžeme využít velmi užitečnou, šetrnou a pozornou službu zvířecího krematoria a pohřební služby pro psy, kočky, králíčky a další domácí miláčky.

Krematorium zvířat Praha, Plzeň a Ústí nad Labem

Zvířat s námi žije hodně, a hodně je také jejich majitelů, kteří jejich odchod nesou jako velkou ztrátu. Psi, kočky, morčátka, králíčci a další, jsou pro nás parťáky všedních i nevšedních dnů, mnozí žijeme jen s nimi a širší rodina k nám jezdí na návštěvy. Proto má mnoho majitelů zvířat svého čtyřnohého kamaráda trochu za dítě. Je pak samozřejmé, že při úmrtí se chceme se zvířátkem patřičně rozloučit, moct prožít pohřební obřad, nechat si část nebo celý popel doma nebo kdekoli uznáme za vhodné…

U nás funguje zkušené Krematorium zvířat Praha, které má pobočky v Plzni a Ústí nad Labem. Kdykoli sem můžete přivézt své zesnulé zvíře, v době volna stačí předem zatelefonovat. Pokud nemáte možnost vlastní dopravy, pro zvířátko si přijedou. Je na vás, zda a kdy budete chtít pohřební obřad, krematorium má chladicí boxy i místnost, kde obřady probíhají, vše je ve vaší režii. Můžete se dívat na část nebo celé zpopelnění, vybrat si urnu dle vlastního vkusu, jež může být z mnoha materiálů včetně rozložitelné, po níž nezůstane v zemi žádný odpad.

Zvířátko i uspí

Pokud už víte od zvěrolékaře, že vašemu čtyřnohému příteli není pomoci a vidíte, že je na konci svých sil, lze domluvit návštěvu zvěrolékaře a nechat zvíře uspat. Vše s ohledem k samotnému zvířátku i k vašim citům.

Navštivte KrematoriumZviratPraha.cz a podívejte se na přehled všech služeb, které zde provádí precizně, s citem a láskou ke všem zvířatům.

1.1/5 - (60 votes)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *