Nejlepší vánoční dárky pro domácí mazlíčky

Vánoční svátky jsou především časem lásky a pohody. Během této krásné doby se každý snaží potěšit své blízké. Pokud ale máte doma čtyřnohé mazlíčky, neměli byste na ně zapomenout.  Ale co by jim udělalo největší radost?  Připravili jsme vám 7 tipů, díky kterým své mazlíky zaručeně potěšíte.

 

Vánoční hračka pro kočky Kong Pull-A-Partz

Interaktivní vánoční hračka pro kočky Kong Pull-A-Partz zabaví každého kočičího zápasníka. Hračka je zabalená do dečky, kterou musí kočka zdolávat. Vánoční plyšová kočka je zábavná hračka, se kterou si užijete spoustu sváteční radosti.

Plyšový pelíšek s okrajem Trixie Lumi červeno-bílý

Krásný kulatý pelíšek s originálním vzorem a protiskluzovým dnem Trixie Lumi si zamilujete vy i váš psík. Plyšový potah je snímatelný a lze jej prát v pračce. Atraktivní kombinace červené a bílé bude skvělým doplňkem pro vaší domácnost.

 

Vánoční kartonové škrábací sáňky pro kočky Trixie

Unikátní škrábací karton s vánočním designem ve tvaru sáněk pro kočičky.

Produkt obsahuje kočkami velmi oblíbenou šantu kočičí, která je náramně zrelaxuje i při hraní.Takový dárek vaši kočičku určitě na Vánoce potěší.

SPOKOBOX, psí krabice plná překvapení

SPOKOBOX je krabice plná dobrot, hraček, překvapení, radosti, hravosti… ale i péče a lásky. A to je přesně to, co dáváte chlupáčům. V krabici je pro vašeho pejska připraveno od každého něco – od hraček až po pamlsky. Jaké to přesně jsou, je vždy překvapení. Můžeme ale s jistotou říct, že právě na Vánoce ve Spokoboxech najdete něco opravdu speciálního.

 

Tommi oválný pelíšek Duo pro hlodavce

Měkoučký oválný plyšový pelíšek si vaše zvířátko okamžitě oblíbí. Poskytne mu prostor pro pohodlný a nerušený odpočinek a spánek. Ideální i jako podložka na klín při mazlení. Vhodný pro králíčky, morčátka, fretky a činčily. Všichni chlupáči budou spokojeni.

Esschert Design domeček pro ježky

Esschert Design domeček pro ježky nesmí chybět na žádné zahradě. Domeček je skvělým útočištěm v době zimního spánku. Stačí ho vyplnit a přikrýt listím a rázem je o zimní nocležníky postaráno.

LickiMat Felix lízací podložka tyrkysová

LickiMat Felix je jedinečná lízací podložka s hrubším drážkováním určená pro kočky. Ideální pro zvýšení chuti, odstranění stresu, zpomalení příjmu krmiva ale také pro hravější a zábavnější podávání krmiva a pamlsků. Tento dokonalý vánoční dárek pod stromeček vaše kočka musí mít!

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *