Chcete urychlit regeneraci vašich domácích mazlíčků? Vsaďte na kvalitní balzámy

Naši domácí mazlíčci se ve svých životech setkávají nejen se spoustou lásky a péče od svých majitelů, ale v některých případech bohužel i s nejrůznějšími malými poraněnými. Není se čemu divit, jelikož psi moc rádi běhají na louce a hrají si s klacky, zatímco kočky zase milují provádění těch nejnepravděpodobnějších kousků u nás doma. Co dělat, abyste jim usnadnili hojení nepříjemných ran?

Spokojenost a zdraví

Ať už se snažíme jakkoliv, rozhodně nelze zabránit tomu, aby se naše zvířátka čas od času poranila. Nejedná se sice o nic hezkého, ale přesně v takových chvílích prokazujeme svou lásku adekvátní péčí. Tou je samozřejmě vyčištění rány, dezinfekce, její zalepení (obvázání) a následná regenerace se vším všudy. Právě v poslední zmíněné oblasti je velkou pomocí hojivá mast pro psy.

Přirozeně se bavíme o certifikovaném veterinárním přípravku, který prošel důslednými testy. Dávejte si také pozor na to, aby vámi zvolený produkt neobsahoval chemické látky, silikon, parabeny ani terpentýny. Naši mazlíčci jsou totiž na mnoho nepatřičných látek velmi citliví, tudíž nepodceňte žádný detail.

Na jaký výrobek vsadit?

Pokud vás zajímá pes hojení ran, určitě se podívejte na přírodní balzám Fantom Animal. Ten disponuje všemi důležitými certifikáty a chlubí se kvalitním složením i prokázanými účinky. Mezi jeho schopnosti patří rychlejší zacelení ran a odřenin, doplnění epitelu pokožky po operacích, ochrana tlapek v zimním období a citlivost na vaše ruce.

Jestli chcete ochránit své mazlíčky, podívejte se na internetové stránky dodavatele Alpitrek, který nabízí bezkonkurenční ceny a rychlé dodání daného zboží. Po rozkliknutí výše vložených odkazů se dostanete na kartu produktu, kde si o něm budete moci přečíst podrobnější informace.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *