Sháníte krmivo pro hospodářská zvířata? Poradíme vám, kde nakupovat

V současné době se spousta domácností rozhoduje pro pěstování vlastních hospodářských zvířat, jako jsou nosnice, další drůbež, králíci a podobně. Důvod? V obchode je totiž kvalita vajíček a masa vskutku na velice nízké úrovni. Uznejte, je obrovský rozdíl, když si uděláte omeletu z vajíček koupených v supermarketu a z domácích vajíček. Jestliže jste se pustili do pěstování hospodářských zvířat i vy, nejspíše hledáte prodejce dobrého krmiva, skrze nějž dostanou zvířata všechny potřebné vitamíny.

Krmivo po nosnice

V první řadě se zaměříme na krmivo pro nosnice, po němž sáhnete v případě, že chováte kuřice, nosnice ve snášce a plemenné nosnice. V krmivu je vyvážený poměr živin, přičemž vybírat budete konkrétní druh podle toho, jak staré kuřice máte. V nabídce je také granulované krmivo zajišťující vysokou snášku vajec s pevnou skořápkou.

Krmivo pro králíky

Domácí králičí maso patří k těm nejzdravějším. Jestliže však chcete králíkům poskytnout vyváženou stravu, zvolte krmivo pro králíky kombinující různé specifické parametry a požadavky. Záleží na tom, v jaké fázi výkrmu králíci jsou nebo k jakému účelu je chováte. Rozdíl totiž je, zda králíky pěstujete pro maso, nebo je chováte jako mazlíčky. Třeba zakrslí králíci potřebují jiné krmivo než klasičtí.

Krmivo pro drůbež

Pro ostatní drůbež, jako jsou brojleři, krůty, husy a kachny, zvolte univerzální krmivo pro drůbež s obsahem mnoha živin. Podívejte se do pestrého produktového portfolia internetového obchodu energyshobby.cz, kde najdete krmivo v podobě granulátu a drcených směsí. Spokojení budete nejen s širokou nabídkou, ale také s cenovou politikou internetového obchodu. A těšit se můžete na vysoce kvalitní krmivo pro hospodářská zvířata, které se vyrábí v Marefách u Bučovic.

 

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *