Každý pejsek potřebuje kvalitní krmivo pro psy

V Česku prý žije více než 2,5 milionu psů. Ať jde o vesnické hlídače, aktivní společníky, či městské „gaučové“ pejsky, každý z nich potřebuje kvalitní krmivo.

Kvalitní krmivo pro pejsky může vyjít majitele poměrně draze. To zejména tehdy, když jej nakupuje v malém a mimo e-shopy. V klasických kamenných obchodech dokonce ani nemusíte najít sortiment, který si už váš pejsek vyzkoušel a zachutnal mu. Pouze v e-shopech bývají k dispozici různé speciály. Využijte k nákupu krmiva ve větším balení právě předvánoční čas. Nákup totiž můžete spojit s různými dárky pro svého pejska. Že pejskovi nekupujete vánoční dárek? Ale to je škoda. Pokud už doma nemáte malé děti, je to právě váš pes, který umí mít z vánočního dárku největší radost.

Kde nakoupit kvalitní granule pro psy?

Nejpraktičtější krmivo pro psy, které je současně vyvážené a umožňuje různou variabilitu krmení podle stáří, velikosti i speciálních potřeb vašeho pejska, jsou samozřejmě granule. Kvalitním prodejcem je e-shop Fera24.cz.

Obchod nabízí granule pro psy v obrovském sortimentu. Nechybí granule bez obilovin, které jsou dnes čím dál vyhledávanější a pro některé pejsky dokonce vzhledem k jejich reakci na krmivo s obilovinami nezbytností.

Fera24 je e-shop s velice sofistikovaným vyhledávání. Psí granule si totiž lze vybírat přímo podle rasy, velikosti vašeho pejsky, druhu bílkovin – tedy podle druhu obsaženého masa v krmivu, i podle speciálních požadavků – tedy zdravotních, zátěžových apod. Snadno si na jeden klik vylistujete i již zmiňované krmivo pro pejsky bez obsahu obilovin.

Vyberte pejskovi maso, které mu chutná

Měli jste doposud z hypermarketových granulí pocit, že máte na výběr pouze kuře, hovězí nebo jehněčí? Při bližším zkoumání byste ale zjistili, že jde spíše jen o obrázek na balení těchto granulí, protože vybíráte z pšenice, rýže, brambor a sóji. U kvalitních granulí je podíl masa mnohem větší, přesně v takovém poměru k jiným složkám, jaký váš pejsek potřebuje. Navíc má možnost ochutnat i lahůdky, které si mohou běžně dopřát jen pejsci myslivců, zemědělců, rybářů a speciálních chovatelů: třeba bažanta, kozí maso, bizona, králíka, lososa, pstruha, srnčí či zvěřinu.

Pestrý a zdravý jídelníček potřebuje i váš pejsek. Dává mu šanci prožít dlouhý a zdravý život. Je na vás mu jej dopřát.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *