Zdravé a kvalitní pamlsky pro psy

Zdravé a kvalitní pamlsky psy

Jestli máte doma pejska, jistě mu dopřáváte pamlsky pro psy. Někteří majitelé zakoupí dobrotu k významné události, třeba narozeninám zvířátka, nebo k vánocům, jiní je kupují průběžně a domácího mazlíčka potěší častěji.

Pamlsky slouží i jako pomůcka při cvičení psů, k odměňování, ale třeba i při pomoci k vykrmení pohublého pejska. Jsou zdrojem vitamínů, pomáhají pečovat o zdravou srst, kůži, zuby…  V nabídce už jsou dokonce i dobroty pro alergické psy.

Víte, čím vším můžete odměňovat a co se dá dnes pejskům pořídit? Podívejte se sami na některé pochoutky pro psy.

Stačí si jen vybrat…

Masové pamlsky – nabízí bohatý výběr voňavých dobrot s velkým podílem nejrůznějších druhů mas, např. kuřecího, kachního, rybího, hovězího… Vyrábí se v různých provedeních, najdete tyčinky, plátky, kroužky, sušenky obalené masem a spoustu jiného. Pro každého pejska vyberete to, co má rád.

Autor obrázku: Amy

Buvolí kůže – pejskové velmi rádi koušou, hrají se s něčím a právě k tomuto účelu dobře poslouží třeba přírodní kost z buvolí kůže, uzel z buvolí kůže obalený kachním masem, nebo botička z buvolí kůže, která vypadá skutečně k nakousnutí a další jiné buvolí dobroty.

Sušenky – výtečné sušenky s příměsí masa zachutnají všem psům. Nedrolí se, nemastí, proto se nemusíte obávat ušpinění, dáte-li si je třeba do kapsy na procházku.

Dentální pamlsky – nesmíme opomenout zubní hygienu našich miláčků. Výborně se k ní hodí kartáčky na zuby, které jsou tvrdší, hranaté, s vroubky, nebo měkký dentální uzel, kalciová kost a jiné potřebné vychytávky. Vašim psům pomůžou a navíc si při tom pochutnají.

Sušené pamlsky – nepohrdne jimi žádný pejsek, jde totiž o usušené části vepřového, hovězího, králičího, jako třeba rypáček, ucho, kopýtko, lopatka… Pejsek si např. na kosti dobře pochutná a pak mu zůstane navíc hračka ke hraní. Anebo část prasečího ouška pomůže k nabrání hmotnosti pejska po nemoci.

Máte-li vašeho čtyřnohého mazlíka skutečně rádi, dopřávejte mu dobroty kvalitní, pro něj určené a různorodé, aby si i on mohl “osladit“ život a byl zdravý a veselý.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *