Krmiva Brit aneb I naši mazlíčci potřebují jíst

Krmiva Brit aneb I naši mazlíčci potřebují jíst

Nejen člověk, ale i zvířata potřebují jídlo. Někdo svému mazlíčkovi vyvařuje plnohodnotné obědy v podobě nožek od prasat s těstovinami, ale většina lidí dává přednost nenáročným granulím. Avšak ani granule nejsou vždy stejné.

Jak postupovat při výběru krmiva?

Samozřejmě, že hned první podmínkou je dívat se na granule, které jsou určeny pro daný druh zvířete. Krmiva Brit nabízejí granule a jiné krmivo pro psy, kočky a hlodavce. Mnoho lidí bere ty nejlevnější granule, aby ušetřili co nejvíce. Ale pokud máte svého mazlíčka rádi, tak byste neměli koukat jen na cenu, ale zejména na složení. Nechcete přeci, aby váš čtyřnohý přítel konzumoval něco nekvalitního. Proto byste se měli dívat kolik procent masa a jiných složek krmiva obsahují. A krmiva Brit jsou nejlepší kombinací, protože dostanete kvalitní potravu za dobrou cenu.

Jaké krmivo si mohu u Britu zakoupit?

Krmivo Brit nabízí produkty pro psy, kočky a hlodavce. Když budete vybírat mezi krmivy pro psy, tak nejprve se vás zeptají, jak velkého pejska máte, protože to je také důležitý aspekt. Malí psy většinou mívají menší granule, kdežto velkým psům můžete koupit téměř cokoliv. Avšak nemusíte se omezit pouze na granule, krmivo Brit také nabízí různé konzervy. Pro hlodavce zde najdete také granule a také jsou specializovány – zvlášť granule pro králíky, zvlášť pro morčata a podobně. A také můžete vybírat z mnoha druhů krmiv pro vaše kočky. Opět jsou zde mimo granulí, konzervy, ale také různé taštičky a podobně. Kromě toho si můžete vybírat mezi složením a druhem, zda dáte přednost prémiu či ekonomu a podobně. Navíc se krmivo Brit zajímá o zdraví vašich mazlíčků a nabízí i různé doplňky či Petit, což je výživové program, obzvlášť pro malá plemena.

Výrobky, které by vás mohly zaujmout:

* Brit Care Salmon Oil – je doplněk, který vyrovnává poměr mezi mastnými kyselinami a zároveň snižuje cholesterol. Tento lososový olej také pomáhá, aby byla srst vašeho mazlíčka hustá a lesklá.

* Carnolove High in Chicken – jedná se o granule, které obsahují sedmdesát procent kuřecího masa. Jsou určeny pro velké, dospělé psy a jsou velice dobře stravitelné. Její složení přispívá k aktivní, ale také vitální kondici psa.

* Tuna Bites – může být pochoutkou i vaši kočky. Jedná se o přípravek, který obsahuje až sto procent masa. V tomto případě jde o tuňáka, ale můžete vybírat i z jiných variant, podle toho, co má vaše kočička ráda. Díky jedinečnému obsahu masa si na nich pochutná i vybíravý jedinec, kromě toho přispívá k lesklé srsti.

Brit klub

A jako odběratelé krmiva Brit, můžete využít Brit klubu, kde získáte spoustu výhod, jako je věrnostní program, kdy při odměrů pěti pytlů dostanete šestý zdarma. Kromě toho se můžete navzájem poradit mezi ostatními členy klubu či využít poradny, kterou máte v rámci klubu zdarma. A mnohé další.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *