Svítící obojek, znáte jej?

Svítící obojek, znáte jej?

Každý má svého mazlíčka rád a každý se snaží dát mu svou lásku najevo. Někdo tím, že ho pustí dovnitř do domu, jiný tím, že s ním chodí na procházky a najdou se i lidé, kteří svým mazlíčkům něco kupují. Právě pro ty se zde nabízí jistá inspirace.

Jak svítící obojek funguje?

Svítící obojek je na první pohled téměř stejný jako každý jiný obojek, avšak v tomto obojku jsou navíc zabudovány LED světýlka, které umožňují, aby obojek plnil svou funkci. Kromě toho na něm ještě naleznete přepínač, kterým si můžete volit, zda chcete nechat obojek vypnutý či zapnutý. Obojek funguje díky klasické hodinové baterce, kterou lze běžně zakoupit.

Jaké funkce tento obojek má?

Svítících obojků je velké množství, takže si můžete vybrat z velké škály barev a velikostí. A kromě toho, že svítí, tak umí i přerušované svícení – blikání, které někdy bývá nastavitelné ve více rychlostních stupních.

Z čeho je takový obojek vyroben?

Nejedná se o klasický kožený obojek, protože jeho základem je ve většině případů silikonová trubička, v které jsou umístěny LED diody.

Jaké jsou výhody svítícího obojku?

Svítící obojek není pouze krásná ozdoba vašeho mazlíčka, ale zároveň jde o velice praktickou věc, zvláště pak, jestli svého pejska venčíte večer, protože v takové situaci jej každý už z dálky uvidí. Mnoho lodí tento obojek také využívá v zimě, aby se jim jejich pes neztratil v hromadě sněhu a podobně. Také je to dobré, pokud máte zahradu s více psy a jdeme k nim večer, tak svítící obojky vám nejen vašeho psa ukážou a díky více barevných variant poznáte, že jde opravdu o vašeho mazlíčka.

Kde lze svítící obojek zakoupit?

Jde o potřebu pro vaše domácí mazlíčky, takže by se běžně měly prodávat v prodejnách pro zvířata. Ale pokud budete mít nějaký problém se zakoupením v kamenných obchodech, tak si rozjeďte internet, kde určitě naleznete spousty internetových obchodů, které svítící obojky nabízejí.

Je tento obojek vhodný pro všechny psy?

Samozřejmě, že svítící obojek mohou nosit úplně všechna plemena psů, ale pravdou je, že někteří psy si nemohou zvyknout na některý druh obojku, že jim třeba kožený obojek vadí a podobně, takže může to nastat i s tímto obojkem. Pokud víte, že jste měli problém s výběrem vhodného obojku pro vašeho psa, bylo by lepší jej třeba nejprve vyzkoušet u známých a podobně.

Osvětlete i vy svého mazlíčka, aby šel v noci vidět z dálky a nic se mu nestalo.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *