Je psí jídlo zdravé a šetrné? – 2. část

Je psí jídlo zdravé a šetrné? – 2. část

Přírodní složky jsou pro vašeho pejska tou nejlepší možností

Naštěstí, existuje mnoho přírodních, organických, a dokonce i celostních krmiv pro zvířata v zájmovém chovu nyní na trhu. Krmivo pro domácí zvířata, které je označeno jako certifikované či organické znamená, že tyto subjekty mají splňovat přísné normy.

Široká paleta lze nalézt v obchodech pro mazlíčky a dokonce i rychlé vyhledávání na internetu poukazuje na několik různých značek. To znamená, že si máte uvědomit, že „vše-přírodní“ a „organické“ jsou populárními marketingovými pojmy v těchto dnech. Takže jen se ujistěte tím, že ještě otočíte balíček znovu a přečtěte si seznam složek.

Co takhle vegetariánská strava

Možná budete chtít jít s vegetariánskou alternativou, která je zcela uskutečnitelná. Mnoho značek nyní nabízí zeleninu jako hlavní součást jejich potravy pro domácí zvířata. Můžete se i dočíst na internetu, že jsou lidé, kteří krmí 100% rostlinnou stravou své vlastní psy.

Zatímco je tato metoda poněkud časově náročnější, než-li jen podáte odměrku granulí do mísy, co je však úžasné na této metodě je, že víte, o každé ingredienci, jenž váš pes sní, a co jde do jeho zažívání. Co je víc, než-li vegetariánská strava snižující vaše emise uhlíku, přičemž vzniká spíše vodní stopa.

Naši psi a kočky se na nás musejí spolehnout a nemůžou si vybrat, co budou jíst. Tudíž se ujistěte tím, že budete číst etikety, abyste věděli, co dáváte za krmení svým chlupatým členům rodiny.

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *