Kolik přátel má váš domácí mazlíček? Nová sociální síť pro zvířátka je tu

1V dnešní době popularita sociálních síti neustále roste a vznikají stále nové tématicky zaměřené stránky, které jsou zacíleny na užší skupiny uživatelů. Tyto stránky navštěvují lidé se stejnými zájmy, koníčky a podobným životním stylem, kteří si zde vyměňují své zkušenosti, seznamují se, komunikují a sdílejí mezi sebou informace.

Jednou z takových sociálních sítí je SOCPET.cz – komunita pro domácí mazlíčky.

Zde mohou uživatelé registrovat psa, kočku, papouška, králíka a všechna jiná zvířátka, která doma chovají.

Zajímavé je to, že uživatelé vystupují pod jménem svého domácího mazlíčka, tím se stává komunikace daleko zábavnější a zajímavější.

2Tyto stránky jsou vhodné pro uživatele všech věkových kategorií, na své si přijdou jak mladí majitelé domácích mazlíčků, tak i zkušení starší chovatelé.

Jelikož zde panuje přátelská a příjemná atmosféra, můžete nechat surfovat bez obav i své děti, které se mohou dozvědět spoustu zajímavých informací o svých domácích mazlíčcích a jiných zvířátkách.

SOCPET.cz se zabývá propojením možností, názorů a informací profesionálních i amatérských chovatelů zvířat, která se stávají nepostradatelnou součástí našich životů a nazýváme je domácími mazlíčky.

Stránky byly založeny na tuto oblast cíleně, neboť soustředěná snaha a zájem chovatelů vyměňovat si zkušenosti je na jiných sítích rozptýlena mezi běžné každodenní starosti a stává se tudíž nepřehledná.

SOCPET vznikla v roce 2013 a nabízí svým uživatelům mimo jiné sdílet fotografie a videa, diskusní fórum a další nové a originální formy komunikace a propagace.

Pokud máte domácího mazlíčka, registrujte ho na www.socpet.cz

3

Rate this post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *